Warning: Undefined variable $endResult in /var/www/vhosts/podotherapievdnat.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79
N

Kwaliteit

N

Vrijblijvend

N

Toegankelijk

Tarieven podotherapie

Podotherapie van der Nat hanteert scherpe tarieven voor podotherapie. Bij ons krijgt u de beste zorg tegen de laagste prijs.In Barendrecht zijn wij zijn gevestigd in het Paramedisch Centrum Oranjedijk en Gezondheidscentrum de Kruidentuin. Klik hier voor onze tarieven. Wij zijn gespecialiseerd in voetgerelateerde manuele therapie en podotherapie voor kinderen, diabetici en sporters. Onze praktijk is direct toegankelijk voor iedereen met voetklachten. Vraag direct naar de mogelijkheden of maak een afspraak!

Scherpe tarieven podotherapie: kwaliteitsbehandeling verzekerd

Bij Podotherapie van der Nat bent u verzekerd van een kwaliteitsbehandeling en scherpe tarieven voor podotherapie. Deze kwaliteit kan gegarandeerd worden doordat we zijn ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten en het Kwaliteitsregister Paramedici. Wij bieden daarnaast een persoonlijke aanpak. Iedere klacht is namelijk anders. Vaak wordt podotherapie ook nog eens vergoed vanuit de meeste aanvullende verzekeringen. Bij twijfel kunt u ons hier altijd voor benaderen of kunt u dit nagaan bij uw eigen zorgverzekeraar.

Maak direct een afspraak met onze podotherapeut

Indien u klachten ervaart aan voet, enkel, knie of heup maak dan direct een afspraak met onze podotherapeut. Wij voorzien u van een persoonlijke behandeling en advisering. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op via (06) 139 52 458.

 

Gerelateerde pagina’s

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Podotherapie van der Nat