Warning: Undefined variable $endResult in /var/www/vhosts/podotherapievdnat.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79
N

Kwaliteit

N

Vrijblijvend

N

Toegankelijk

Kosten podotherapie

Kosten voor podotherapie verschillen. Podotherapie is een vrije markt en dit betekend dat de prijzen erg kunnen verschillen. Toch werken podotherapeuten vaak met een marktconform tarief. Podotherapie van der Nat probeert de kosten zo laag mogelijk te houden en dit betekend dat u als klant ook nooit teveel betaald. Hierbij handteren we ook een online tarievenlijst. Dit om de kosten transparant naar de klant te kunnen communiceren.

Goede kwaliteit en lage kosten bij Podotherapie van der Nat

Ik ben ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten en bij het Kwaliteitsregister Paramedici. U bent bij mij dus altijd verzekerd van een kwaliteitsbehandeling met een persoonlijke aanpak. De kosten voor uw behandeling bij de podotherapie verschillen natuurlijk per geval. De prijzen die wij hanteren vindt u online in een duidelijk overzicht. U kunt ervoor kiezen om apart te betalen voor bijvoorbeeld consulten, onderzoeken en behandelingen, maar u kunt ook voor een compleet pakket met één totaalprijs. U kunt een pakket voor volwassenen kiezen (€220), maar ook voor kinderen van 13 tot en met 17 jaar (€200) en voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar (€190).

Uw verzekering

De kosten die u moet betalen voor uw podotherapie hangen daarnaast ook af van uw verzekering. Heeft u een aanvullende verzekering, dan wordt podotherapie vaak gedeeltelijk of geheel vergoed. Heeft u nog vragen of wilt u graag een afspraak maken? Bel dan naar 06-139 52 458.

 

Gerelateerde pagina’s

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Podotherapie van der Nat