Warning: Undefined variable $endResult in /var/www/vhosts/podotherapievdnat.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79
N

Kwaliteit

N

Vrijblijvend

N

Toegankelijk

Podotherapeutische zolen kosten

De kosten van steunzolen van een podotherapeut kunnen per podotherapie praktijk iets van elkaar verschillen. Podotherapeuten proberen zoveel als mogelijk marktconform te werken, echter kunnen de kosten van de steunzolen bij de podotherapeut wel iets verschillen.

Voor een eerste onderzoek, steunzolen en nabehandeling (controles) van uw steunzolen betaalt u bij podotherapie van der Nat € 220,- . Kinderen (afhankelijk van de leeftijd) € 190,00 of € 200,00. De steunzolen los (zonder pakket) zijn respectievelijk € 80,00 – € 110,00 afhankelijk van leeftijd.

Extra steunzolen die kort na de laatste controle worden besteld worden met 10% korting gefactureerd.

Podotherapie van der Nat is al jaren een gecertificeerde podotherapiepraktijk en wij zijn u graag van dienst. We zijngespecialiseerd op het gebied van voetgerelateerde manuele therapie voor sporters, kinderen en diabetici. Daarnaast ook ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici en de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten. Dit betekent dat de praktijk aan alle gestelde eisen voldoet.

Maak een afspraak

Om een afspraak te maken bij Podotherapie van der Nat heeft u geen verwijsbrief van de huisarts nodig. Als u klachten ondervindt aan uw voeten, dan kunt u bij ons meteen beginnen met de behandeling door direct bij ons een afspraak te maken. Natuurlijk vindt er dan wel eerst een onderzoek naar de klachten plaats. Wilt u een afspraak maken? Bel dan naar 06-139 52 458.

Gerelateerde pagina’s

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Podotherapie van der Nat