aart-imageOver mij

 

Beste bezoeker,

Mijn naam is Aart van der Nat. In 2003 ben ik gestart met de opleiding podotherapie aan de Fontys Paramedische Hogeschool te Eindhoven. In 2007 heb ik de 4-jarige hbo bachelor opleiding podotherapie met succes afgerond.

Ik ben mijn carrière gestart als podotherapeut in loondienstverband en heb voor verschillende podotherapie praktijken gewerkt. Naast deze ervaring in 1e lijnszorg heb ik ook in in de 2e lijnszorg ervaring opgedaan (diabetes voetenpoli ziekenhuis) en samengewerkt met verschillende specialisten.

Na de opleiding podotherapie heb ik verschillende post hbo-cursussen gevolgd en heb mij verder gespecialiseerd in de volgende onderwerpen:

  • Voetgerelateerde manuele therapie;
  • Diabetes;
  • Sporters;
  • Kinderen.

Sinds 1 januari 2014 ben ik naast loondienst podotherapeut ook zelfstandig podotherapeut geworden en heb ik mijn praktijk gevestigd in Gezondheidscentrum de Kruidentuin in Barendrecht (dinsdagen). Daarnaast heb ik in 2017 ook mijn praktijk gestart in Dordrecht in gezondheidscentrum Dubbeldam (ma,wo,do en vr) en behandel en begeleid ik sporters in Runnersworld Dordrecht op de donderdag avond.

Als podotherapeut ben ik lid van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten en sta ik ingeschreven bij het kwaliteitsregister paramedici.

Bent u geïnteresseerd? Maak dan een afspraak via bovenstaande gegevens aan de pagina of via het contactformulier op mijn pagina.

De praktijken zijn nog steeds groeiende en ik neem nog steeds patienten aan. Podotherapie van der Nat heet u dan ook van harte welkom.

Heeft u interesse in onze diensten?

Podotherapie van der Nat