Behandellocaties

 

Gezondheidscentrum Dubbeldam (dordrecht)

Sinds september 2017 is podotherapie van der Nat gevestigd in gezondheidscentrum Dubbeldam. Op deze locatie zijn wij gevestigd met Fysiotherapie Dubbeldam, huisartsenpraktijk Dubbelzorg en Logopedie Lian.

Daarnaast is er op dinsdag een medisch pedicure aanwezig in de ruimte van Podotherapie van der Nat. Indien u een afspraak heeft kunt u plaatsnemen in de gezamelijke wachtkamer links gezien vanuit de ingang. U zult dan worden opgehaald op het afgesproken tijdstip. 

Openingstijden van deze vestiging zijn maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 8.00 – 17.00.  

 

 

Gezondheidscentrum de Kruidentuin (BARENDRECHT)

Sinds april 2014 is podotherapie van der Nat gevestigd in het gezondheidscentrum de kruidentuin. Podotherapie van der Nat is gevestigd in huisartsenpraktijk Topouria op de 2e etage.  Voor de afspraken kunt u in deze wachtkamer plaatsnemen. U wordt hier vanzelf gehaald. Het spreekuur is op dinsdagmiddagen van 13.00 – 17.00 uur. In het gezondheidscentrum zijn meerdere disciplines gevestigd er wordt intensief samengewerkt met fysiotherapeuten, huisartsen, diëtisten, ggz zorg en beneden is er het Star diagnostisch centrum gevestigd. U kunt parkeren voor het gezondheidscentrum. Deze locatie beschikt over een invalidentoilet en over een rolstoel toegankelijke lift. Hieronder treft u enkele foto’s van de locatie in het gezondheidscentrum. Voor meer informatie over het gezondheidscentrum klik hier.

ktuidentuin-5 foto-5-e1428675995234-225x300 foto-4-225x300 foto-3-300x225

 

 

Runnersworld Dordrecht (Maasplaza)

Deze locatie bevind zich in Runnersworld Dordrecht en is vooral bedoeld voor de sporters. Op deze locatie wordt intensief samengewerkt met het team van Runnersworld op gebied van sport gerelateerde problematiek. Deze vestiging beschikt over 2 test hardloopbanen en kunnen de bewegingen tijdens het sporten gefilmd worden met een hi speed camera. Hierdoor bestaat de mogelijkheid om de bewegingen met vertraagd beeld te analyseren en het afwijkende looppatroon hierdoor beter te beoordelen. Daarnaast kan het team van Runnersworld adviezen uitbrengen over het sportschoeisel en het type loopschoeisel wat de individuele sporter behoeft. Het spreekuur is iedere donderdag avond van 18.00 – 20.30. De Runnersworld is gevestigd in winkelcentrum maasplaza naast de Albert Heijn. U kunt parkeren op de parkeerplaats van winkelcentrum maasplaza (1e uur gratis parkeren).  Klik hier voor meer informatie over Runnersworld Dordrecht.

Heeft u interesse in onze diensten?

Podotherapie van der Nat