N

Kwaliteit

N

Vrijblijvend

N

Toegankelijk

Kosten podoloog

De kosten voor een podoloog zijn vaak hetzelfde als voor een podotherapeut. Het verschil in opleiding tussen beide beroepen kan er wel toe leiden dan uw verzekering de kosten van een podotherapeut wel vergoed en de kosten voor een podoloog niet. Een podotherapeut voldoet over strenge eisen  die uw zorgverzekeraar stelt. Zo is een podotherapeut ingeschreven bij de NvVp en tevens ingeschreven bij het kwaliteitsregister paramedici. Podotherapie van der Nat voldoet hierbij dan ook aan de eisen die uw zorgverzekeraar stelt.

De kosten van een podoloog en podotherapeut

De kosten voor een onderzoek bij eenpodoloogworden vaak niet vergoed. De kosten bij de podotherapeut juist wel. Wij hebben dan ook verschillende pakketten zodat u één totaalprijs betaalt. Zo maakt u altijd de juiste keuze. Zo hebben we een pakket voor volwassenen, voor kinderen van 13 tot en met 17 jaar en voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar, respectievelijk €220, €200 en €190. Hierbij krijgt u een uitvoerig onderzoek om de klachten vast te stellen, podotherapeutische zolen en 3 maanden service en controle hiervan.

Kosten van de podoloogvaak niet vergoed: kom naar Podotherapie van der Nat

U kunt er ook voor kiezen om geen pakket af te nemen maar losse onderdelen af te nemen. Het hangt altijd af van uw verzekering hoeveel u zelf moet betalen, maar bij Podotherapie van der Nat bent u ervan verzekerd dat u nooit teveel betaalt en er altijd een deel vergoed wordt of dat er zelfs van een volledige vergoeding sprake is! Maak een afspraak of neem contact met ons op door te bellen naar 06-139 52 458.

 

Gerelateerde pagina’s

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht
Share This