Warning: Undefined variable $endResult in /var/www/vhosts/podotherapievdnat.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79
N

Kwaliteit

N

Vrijblijvend

N

Toegankelijk

Kosten podoloog

De kosten voor een podoloog zijn vaak hetzelfde als voor podotherapie. Het verschil in opleiding tussen beide beroepen kan er wel toe leiden dan uw verzekering de kosten van een podotherapeut wel vergoed en de kosten voor een podoloog niet. Podotherapie van der Nat in Dordrecht is ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici en de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten. Dit betekent dat we aan alle gestelde eisen voldoen die uw zorgverzekeraar stelt. De kosten voor podotherapie en podotherapeutische zolen verschillen vaak, omdat het een vrije markt is. Wij zorgen er altijd voor dat u de beste zorg voor de laagste prijs krijgt. Natuurlijk zonder hierbij in te leveren op de kwaliteit.

De kosten van een podoloog en podotherapie

De kosten voor een onderzoek bij een podoloog worden vaak niet vergoed. De kosten van podotherapie juist wel. Wij hebben dan ook verschillende pakketten zodat u één totaalprijs betaalt. Zo maakt u altijd de juiste keuze. De kosten van podotherapeutische zolen van een podotherapeut kunnen per podotherapie praktijk iets van elkaar verschillen. Podotherapeuten proberen zoveel als mogelijk marktconform te werken, echter kunnen de kosten van de steunzolen bij de podotherapeut wel iets verschillen. We hebben een pakket voor volwassenen, voor kinderen van 13 tot en met 17 jaar en voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar, respectievelijk € 220,-, € 200,- en € 190,-. Voor deze kosten ondergaat u een uitvoerig onderzoek om de klachten vast te stellen, krijgt u podotherapeutische zolen en ontvangt u drie maanden service en controle hiervan.

Kom naar onze praktijk

U kunt er ook voor kiezen om geen pakket af te nemen maar losse onderdelen af te nemen. Het hangt altijd af van uw verzekering hoeveel u zelf moet betalen. Bij Podotherapie van der Nat in Dordrecht en Barendrecht bent u ervan verzekerd dat u nooit te veel betaalt. Er wordt altijd een deel van de kosten vergoed of er is zelfs sprake van een volledige vergoeding! Maak een afspraak of neem contact met ons op door te bellen naar (06) 139 52 458. Ook wanneer u vragen heeft over de kosten van podotherapeutische zolen bij een podoloog kunt u bij ons terecht.

 

Gerelateerde pagina’s

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Podotherapie van der Nat