N

Kwaliteit

N

Vrijblijvend

N

Toegankelijk

Podotherapeutische zolen bestelt u in Dordrecht

Bij Podotherapie Van der Nat worden uw podotherapeutische zolen op maat gemaakt in onze praktijk in Dordrecht of Barendrecht. Voetklachten kunnen klachten veroorzaken op andere plekken van uw lichaam, zoals uw onderrug. Door het op maat laten maken van podotherapeutische zolen in onze praktijk in Dordrecht kunnen deze klachten verholpen worden. Onze expert bepaalt het afdekmateriaal op basis van uw behoeften. Zo heeft een sporter een speciale schokbestendige afdekking nodig.

De specialist op het gebied van podotherapeutische zolen in Dordrecht en omgeving

Wij zijn gespecialiseerd in podotherapie en staan tevens ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici. Dit houdt in dat we voldoen aan diverse gestelde eisen en altijd kwaliteit leveren. Wanneer u problemen ervaart aan uw voeten helpen we u graag met een passende behandeling. U kunt voor podotherapeutische zolen naar onze praktijk in Dordrecht komen, maar ook voor andere behandelingen. Als sportpodoloog helpen we ook graag sporters met voetproblemen. Denkt u hierbij aan hielspoor en of het verwijderen van een likdoorn. Ook kunnen we speciale slippers voor uw voetproblemen maken.

Maak gebruik van onze expertise

Klachten die voortkomen uit een afwijkende werking van uw voeten, kunnen erg vervelend zijn. Met podotherapeutische zolen helpt onze specialist in Dordrecht u graag van uw klachten af. Maak hiervoor een afspraak door te bellen naar (06) 139 52 458. Tijdens deze afspraak kijken we naar uw klachten en zoeken we naar een passende oplossing.

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Podotherapie van der Nat