N

Kwaliteit

N

Vrijblijvend

N

Toegankelijk

Bezoek onze sportpodoloog in Dordrecht

Ervaart u tijdens het sporten problemen aan uw voet en wilt u graag langs bij een sportpodoloog in de buurt van Dordrecht? Maak dan eens een afspraak bij Podotherapie Van der Nat. Er kunnen verschillende oorzaken zijn voor uw klachten. Wij onderzoeken dit graag voor u en zorgen voor een passende behandeling voor het verhelpen van de klachten. Zo maken onze specialisten een voetscan en worden uw bewegingsmogelijkheden getest.

Dé sportpodoloog in Dordrecht en omgeving

Wanneer u bij het sporten voetklachten heeft, wilt u deze natuurlijk zo snel mogelijk verhelpen. Als ervaren sportpodoloog in Dordrecht behandelen wij verschillende soorten klachten. Een van de klachten waarmee u langs kunt komen, is hielspoor. Hielspoor is een haakvormige verkalking van de peesplaat aan het hielbeen en kan veel last veroorzaken. Deze klachten kunnen verholpen worden met kwalitatief goede zolen. Als sportpodoloog in Dordrecht helpen wij mensen met klachten die tijdens het sporten zijn opgelopen, maar u bent ook van harte welkom voor andere behandelingen, zoals het laten verwijderen van eelt en podotherapeutische zolen.

Maak gebruik van onze uitstekende service

Als sportpodoloog in Dordrecht helpen we u graag met al uw voetklachten. Maak eenvoudig een afspraak met onze specialist voor een onderzoek. U bereikt ons telefonisch via (06) 139 52 458. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem ook dan gerust telefonisch contact met ons op! Wij staan graag voor u klaar.

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Podotherapie van der Nat