Warning: Undefined variable $endResult in /var/www/vhosts/podotherapievdnat.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79
N

Kwaliteit

N

Vrijblijvend

N

Toegankelijk

Eelt verwijderen

Eelt onder de voet is een normale ontwikkeling, maar als deze als pijnlijk of ontsierend wordt ervaren, kunt u ervoor kiezen om deze te laten verwijderen. Eelt kan ontstaan door druk, wrijving, temperatuurschommelingen en als ziekteverschijnsel. Het ontstaan van eelt kan ook erfelijk zijn. De vorming van eelt hangt namelijk ook af van de stand van de botten. Als bepaalde botten meer werk moeten doen, ontstaat er een dikkere huidlaag.

Laat overlast gevend eelt door een specialist verwijderen

Instrumentele behandelingen zoals eelt verwijderen kunt u het beste laten doen door een podoloog. Het vakkundig en veilig verwijderen van deze plekken vereist immers gespecialiseerd gereedschap zoals eeltschrapers. Heeft u diabetes? Dan vormen eeltplekken mogelijk een extra risico voor u. De hardheid van de eeltplek gecombineerd met de druk en torsie kunnen zorgen voor gescheurde haarvaatjes in het nabijgelegen weefsel. Dit zorgt dan voor kleine hematomen die de eeltplek een jeukend of brandend gevoel geven. Mocht de huid opengaan door een wond, leidt dit mogelijk tot infecties die amputatie van de voet als gevolg kunnen hebben.

Wees er tijdig bij

Laat de groei van uw eelt niet uit de hand lopen en laat deze verwijderen door de expert van Podotherapie van der Nat. Wij kunnen zowel dergelijke instrumentele behandelingen als onderzoeken, consulten, steunzolen en ortheses voor u verzorgen. Wilt u graag behandeld worden door onze specialisten en bent u benieuwd naar de kosten van een podoloog? Maak dan nu een afspraak door ons te bellen op (06) 139 52 458. Wij plannen u zo snel mogelijk in.

 

Gerelateerde pagina’s

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Podotherapie van der Nat