N

Kwaliteit

N

Vrijblijvend

N

Toegankelijk

Hielspoor steunzolen laten maken in Dordrecht

Beperk de klachten van hielspoor door het laten maken van goede steunzolen bij Podotherapie Van der Nat in Dordrecht. Hielspoor kan erg vervelend zijn en u kunt er lange tijd last van hebben. Onze podotherapeut helpt u graag met een behandeling op maat. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van voetproblemen en behandelen graag uw klachten.

Verminder de klachten van hielspoor dankzij steunzolen van de specialist in Dordrecht

Een hielspoor is een haakvormige verkalking van de peesplaat aan het hielbeen. Wanneer u hier last van heeft, kan dit erg vervelend zijn. Bij Podotherapie Van der Nat in Dordrecht begrijpen we dat u zo snel mogelijk van hielspoor af wilt, daarom kunt u bij ons goede steunzolen laten maken. Voordat onze specialist in Dordrecht steunzolen maakt voor de behandeling van hielspoor, wordt eerst onderzoek gedaan naar uw klachten. Zo kunnen we ook diverse oefeningen geven. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten steunzolen. Denkt u hierbij aan de volgende zolen:

Neem contact met ons op

Wilt u graag van uw hielspoor af door het laten maken van steunzolen door onze specialist in Dordrecht? Neem dan vandaag nog contact door te bellen naar (06) 139 52 458 en plan een afspraak in. Ook wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt over de mogelijkheden van het behandelen van hielspoor neemt u telefonisch contact met ons op.

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Podotherapie van der Nat