N

Kwaliteit

N

Vrijblijvend

N

Toegankelijk

Inlegzolen voor platvoeten in Dordrecht

Voor nieuwe inlegzolen voor platvoeten maakt u een afspraak bij Podotherapie Van der Nat in Dordrecht. Platvoeten kunnen ervoor zorgen dat u pijnlijke voeten krijgt, maar de pijn kan ook doorstralen naar andere delen van uw lichaam. Denkt u hierbij onder andere aan uw knie, enkel of onderbenen. Wanneer u er last van heeft, doet u er verstandig aan om deze te laten behandelen door een ervaren professional.

Voor goede inlegzolen voor uw platvoeten komt u naar onze praktijk in Dordrecht

Heeft u platvoeten en ervaart u de nodige problemen? Bij Podotherapie Van der Nat in Dordrecht helpen wij u graag met kwalitatief goede inlegzolen om de klachten van uw platvoeten te behandelen. Door langs te komen in onze praktijk in Dordrecht kunnen wij u voorzien van goede inlegzolen voor uw platvoeten om bijvoorbeeld de druk in de voetholte te verlichten. Ook wanneer u andere voetproblemen ervaart, zoals hielspoor, kunt u bij ons terecht. Als sportpodoloog staan wij ook klaar voor sporters die orthopedisch zolen nodig hebben.

Laat uw klachten behandelen door onze experts

Wilt u graag van uw klachten af? Maak dan een afspraak voor een onderzoek. Tijdens dit onderzoek maken wij onder andere een voetscan. Met deze scan kunnen wij de inlegzool of therapeutische slippers op zo nauwkeurig mogelijke wijze aanmeten. Twijfel dus niet en kom langs in Dordrecht voor goede inlegzolen voor uw platvoeten. U bereikt ons telefonisch via (06) 139 52 458. Natuurlijk staan wij ook graag voor u klaar als u vragen heeft of graag wat meer informatie wilt.

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Podotherapie van der Nat