Warning: Undefined variable $endResult in /var/www/vhosts/podotherapievdnat.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79
N

Kwaliteit

N

Vrijblijvend

N

Toegankelijk

Therapeutische slippers

Therapeutische slippers met een persoonlijk voetbed bieden u volledige ondersteuning. Als u voetproblemen heeft en bijvoorbeeld steunzolen draagt, dan kan dat in de zomer erg vervelend zijn. De verleiding is dan erg groot om toch op normale slippers te gaan lopen. U kunt beter slippers laten aanmeten bij Podotherapie van der Nat voor uw voetproblemen! Wij kunnen u helpen met allerlei voetgerelateerde klachten. Het is erg belangrijk om voetproblemen op tijd te behandelen om andere lichamelijke problemen te kunnen voorkomen. Uw voeten zijn namelijk de drager van uw lichaam en verdienen daarom alle aandacht.

Therapeutische slippers met een op maat gemaakt voetbed

Als geschoold podotherapeut behandelen wij allerlei soorten klachten die voortkomen uit het niet goed functioneren van de voeten. Een manier om de voeten te ondersteunen, is de ontwikkeling van op maat gemaakt zolen of therapeutische slippers met een persoonlijk voetbed. Om de slipper van een op maat gemaakte voetbed te voorzien, wordt er een driedimensionale scan van uw voet gemaakt. Aan de hand van de scan wordt een modieuze slipper gemaakt die precies naar uw voet gaat staan. Er is keuze uit een ruim aanbod van leuke modellen en kleuren slippers. Zo loopt u er deze zomer modieus én ondersteund bij!

Maak een afspraak

U kunt voor verschillende behandelmethodes bij Podotherapie van der Nat terecht, ook voor de behandeling van hielspoor en het verwijderen van eelt. Heeft u vragen over onze werkwijze? Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen en ontdek of uw vraag hierbij staat. Wilt u een afspraak maken voor het aanmeten van uw therapeutische slippers in Dordrecht of Barendrecht? Bel dan naar (06) 139 52 458.

 

Gerelateerde pagina’s

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Podotherapie van der Nat