N

Kwaliteit

N

Vrijblijvend

N

Toegankelijk

Slippers voor voetproblemen

Laat slippers voor uw voetproblemen aanmeten door Podotherapie van der Nat! Zo combineert u de beste podotherapeutische steun voor uw voeten en ziet u er deze zomer toch modieus uit. Voor de vermindering van uw voetproblemen heeft u geen verwijsbrief van de huisarts nodig. U kunt bij Podotherapie van der Nat direct terecht. Zo bent u zo snel mogelijk van uw klachten af.

Modieuze slippers voor het verhelpen van uw voetproblemen

Als u voetproblemen heeft en bijvoorbeeld steunzolen draagt, dan kan dat in de zomer erg vervelend zijn. De verleiding is dan erg groot om toch op normale slippers te gaan lopen. U kunt beter slippers laten aanmeten bij Podotherapie van der Nat voor uw voetproblemen! Deze slippers met een persoonlijk voetbed bieden u een volledige therapeutische ondersteuning. Aan de hand van een 3D voetscan wordt door een computer een voetbed gemaakt, dat weer geïntegreerd wordt in een modieuze slipper. Zo loopt u er deze zomer modieus én ondersteund bij!

Een afspraak bij Podotherapie van der Nat

Wilt u ook podotherapeutische slippers voor als u voetproblemen heeft? Maak dan eerst een afspraak bij Podotherapeut van der Nat om uw voeten te laten onderzoeken. Als blijkt dat podotherapeutische zolen en slippers de beste behandelmethode voor uw problemen is, kunnen deze gemaakt worden. Maak direct een afspraak door te bellen naar (06) 139 52 458.

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Podotherapie van der Nat