N

Kwaliteit

N

Vrijblijvend

N

Toegankelijk

Steunzolen Dordrecht

Verminder uw voetklachten en laat steunzolen maken door Podotherapie van der Nat in Dordrecht. Ik heb meerdere praktijken opgestart op het gebied van podotherapie. Hiervoor ben ik te vinden op verschillende behandellocaties waar u terecht kunt. U kunt voor steunzolen terecht op twee plaatsen in Barendrecht en bij Runnersworld in Dordrecht. Zo kunt u altijd bij u in de buurt geholpen worden!

Behandeling met steunzolen door Podotherapie van der Nat in Dordrecht

Bij Podotherapie van der Nat bent u aan het juiste adres omdat ik aangesloten ben bij het Kwaliteitsregister Paramedici en de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten. Dit betekent dat wij voldoen aan de strenge eisen die gesteld worden voor podotherapeuten. Als u een afspraak maakt dan wordt u eerst geheel onderzocht. Aan de hand daarvan kan een behandelmethode vastgesteld worden. Betekent dit dat u steunzolen nodig heeft, dan worden deze gewoon in Dordrecht, nabij Zwijndrecht, voor u gemaakt! Steunzolen verbeteren de stand van uw voeten en kunnen daardoor uw klachten helpen verminderen!

Vergoeding van uw steunzolen

Of uw steunzolen van Podotherapie van der Nat in Dordrecht vergoed worden, hangt af van uw zorgverzekering. Uw behandelingen en steunzolen worden bij een aanvullende verzekering meestal geheel of gedeeltelijk vergoed. Vraag dit na bij uw verzekering en maak een afspraak voor het laten maken van steunzolen bij Podotherapie van der Nat in Dordrecht door te bellen naar (06) 139 52 458.

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Podotherapie van der Nat