N

Kwaliteit

N

Vrijblijvend

N

Toegankelijk

Podotherapie Zwijndrecht

Als u op zoek bent naar podotherapie in de omgeving van Zwijndrecht, maak dan eens een afspraak bij Podotherapie van der Nat! Hier kunt u ook terecht zonder een verwijsbrief van de huisarts; u kunt bij ons direct een afspraak maken. Kies voor kwaliteitsbehandelingen door een gecertificeerde podotherapeut die aangesloten is bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten en het Kwaliteitsregister Paramedici, kies voor Podotherapie van der Nat in de omgeving van Zwijndrecht!

Podotherapie in Zwijndrecht: Podotherapie van der Nat

Maakt u een afspraak bij Podotherapie van der Nat, dan kunt u terecht op verschillende behandellocaties in Barendrecht en Dordrecht, in de buurt van Zwijndrecht. Hier wordt u volledig onderzocht om te kunnen achterhalen waar uw klachten vandaan komen. Als dit is vastgesteld, dan wordt er een therapiemethode gekozen om u van uw klachten af te kunnen helpen.

Kosten en vergoedingen

De kosten van podotherapie in onze praktijk in de buurt van Zwijndrecht verschillen natuurlijk per situatie. Er zijn diverse pakketten waaruit u kunt kiezen zodat u weet waar u aan toe bent. Daarnaast is het altijd zinvol om contact op te nemen met uw verzekering om te kijken of uw behandeling vergoed wordt. Maak direct een afspraak door te bellen naar (06) 139 52 458!

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Podotherapie van der Nat