N

Kwaliteit

N

Vrijblijvend

N

Toegankelijk

Podotherapie Rotterdam

Podotherapie van der Nat is een podotherapie praktijk met twee vestigingen in Barendrecht, in de buurt van Rotterdam! Gevestigd in Paramedisch Centrum Oranjewijk en Gezondheidscentrum de Kruidentuin in Barendrecht. Daarnaast kunt u bij Podotherapie van der Nat ook terecht bij Runnersworld Dordrecht in de buurt van Rotterdam. Zo is er altijd een plek waar u terecht kunt!

Behandeling bij Podotherapie van der Nat in de buurt van Rotterdam

Als u een afspraak maakt bij Podotherapie van der Nat in de buurt van Rotterdam dan doorloopt u een stappenplan voor de behandeling. Allereerst stellen we u wat vragen om uw klachten duidelijk te krijgen. Daarna wordt er gekeken naar de stand van uw lichaam en de structuur van uw spieren en pezen. Ook worden uw bewegingsmogelijkheden onderzocht en wordt de manier waarop u loopt onderzocht. Daarna wordt een voetscan gedaan en kan er ook aan de slijtage van uw schoenen gezien worden waar uw klachten vandaan komen. Daarna wordt er een therapiemethode besproken. Bespreek met uw zorgverzekering of de behandeling vergoed wordt.

Gecertificeerde podotherapie in Rotterdam

Podotherapie van der Nat is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten en het Kwaliteitsregister Paramedici. Zo bent u ervan verzekerd dat u altijd de beste behandeling krijgt. Neem contact op om een afspraak te maken door te bellen naar (06) 139 52 458.

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Podotherapie van der Nat