Warning: Undefined variable $endResult in /var/www/vhosts/podotherapievdnat.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79
N

Kwaliteit

N

Vrijblijvend

N

Toegankelijk

Steunzolen aanmeten nabij Rotterdam

Laat uw steunzolen aanmeten bij Podotherapie van der Nat in de omgeving van Rotterdam. Wij hebben een praktijk in Dordrecht en een in Barendrecht. De praktijken bestaan sinds 2014 en wij helpen u graag met uw voetproblemen. Wij zijn dan ook lid van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten en staan ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici. Voor het aanmeten van steunzolen en het verhelpen van voetklachten kunt u daarom naar onze praktijken in de buurt van Rotterdam komen.

Steunzolen aanmeten bij een specialist in de omgeving van Rotterdam

Voeten zijn de basis van het menselijk lichaam en dragen iedere dag uw volledige gewicht. Een verkeerde stand van de voet kan daarom meerdere lichamelijke gevolgen hebben, zoals knie-, heup- en rugklachten. Steunzolen kunnen uw voetklachten verminderen. Door steunzolen aan te laten meten in een van onze praktijken geeft u uw voeten de ondersteuning die ze nodig hebben. Er zal een 3D-scan van uw voeten worden gemaakt, zodat de verdeling van de drukpunten verbeterd kan worden. Op de website vindt u onze tarieven van het aanmeten van podotherapeutische steunzolen bij de praktijken in de buurt van Rotterdam.

Maak een afspraak en kom langs

Heeft u de laatste tijd steeds meer last van uw voeten en denkt u erover om steunzolen te laten aanmeten in de buurt van Rotterdam? Schakel dan de expertise in van Podotherapie van der Nat. Om een afspraak in te plannen voor het aanmeten van de steunzolen belt u naar (06) 139 52 458. Naast steunzolen maken wij ook slippers met een persoonlijk voetbed. Heeft u een aanvullende zorgverzekering? Dan worden uw steunzolen en uw behandelingen vaak geheel of gedeeltelijk vergoed. Dit kunt u altijd controleren bij uw verzekering.

 

Gerelateerde pagina’s

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Podotherapie van der Nat