N

Kwaliteit

N

Vrijblijvend

N

Toegankelijk

Prijs steunzolen podotherapeut

De prijs van steunzolen van een podotherapeut kunnen per praktijk iets van elkaar verschillen. Podotherapeuten proberen zoveel als mogelijk marktconform te werken, echter kunnen de kosten van de steunzolen bij een podotherapeut wel iets verschillen. Bij onze podotherapeut in Dordrecht of Barendrecht kunt u terecht voor kwalitatief goede steunzolen voor een mooie prijs.

Een goede prijs voor steunzolen van een podotherapeut

Voor een eerste onderzoek, steunzolen en nabehandeling (controles) van uw steunzolen betaalt u bij podotherapie van der Nat € 220,-. Voor kinderen betaalt u (afhankelijk van de leeftijd) € 190,- of € 200,-. De kosten van losse steunzolen bij onze podotherapeut (zonder pakket) zijn respectievelijk € 80,- tot € 110,-, afhankelijk van leeftijd. Extra steunzolen die kort na de laatste controle worden besteld bij onze podotherapeut worden met 10% korting op de huidige prijs gefactureerd.

Lage kosten voor goede steunzolen bij onze podotherapeut

Wanneer u steunzolen wilt laten aanmeten in de buurt van Rotterdam heeft, is het fijn als u een podotherapeut heeft die deze kosten zo laag mogelijk houdt. Dat vindt u bij Podotherapie van der Nat in Dordrecht en Barendrecht! Bij onze podotherapeut ligt de prijs van losse steunzolen tussen de € 80,- en € 110,-. U kunt er ook voor kiezen om een geheel pakket af te nemen waarbij u eerst een uitvoerig onderzoek krijgt waarna er steunzolen bij u worden aangemeten. Hierbij komt ook een service van drie maanden inclusief controle.

Kom snel van uw klachten af

Maak een afspraak om snel van uw klachten af te komen! Heeft u een aanvullende zorgverzekering? Dan worden de kosten van uw behandelingen en steunzolen bij een podotherapeut vaak geheel of gedeeltelijk vergoed. Dit kunt u natuurlijk altijd nagaan bij uw verzekering. Wilt u een afspraak maken bij onze podotherapeut? Neem dan telefonisch contact op door te bellen naar (06) 139 52 458.

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Podotherapie van der Nat