N

Kwaliteit

N

Vrijblijvend

N

Toegankelijk

Een podoloog in Barendrecht

Bent u op zoek naar een professionele podoloog of podotherapeut in Barendrecht? Dan kunt u altijd terecht bij Podotherapie van der Nat. Wij zijn gevestigd op twee locaties in Barendrecht, namelijk Paramedisch Centrum Oranjewijk en Gezondheidscentrum de Kruidentuin. Een podoloog is vaak niet ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici, terwijl een podotherapeut dat wel is. We hebben door de jaren heen als podotherapeuten ruime ervaring en kennis opgebouwd. Podotherapeuten zijn de specialisten in de voetengezondheidszorg.

Podoloog of podotherapeut in Barendrecht: in kaart brengen van voetklachten

Voetklachten kunnen verschillende oorzaken hebben die door een podoloog of een podotherapeut in Barendrecht goed in kaart gebracht kunnen worden. Het verschil tussen beiden is de opleiding en het aanbod van therapieën. De kosten voor een podotherapeut kunnen wel (deels of helemaal) worden vergoed. Een goede stand van de voet is zeer belangrijk. Wanneer dit niet het geval is, kunnen ze namelijk allerlei soorten klachten veroorzaken. Zelfs rugklachten kunnen het gevolg zijn van een verkeerde stand van de voet. Om de stand van uw voet te verbeteren, kan een zool op maat gemaakt worden die u in uw schoenen draagt. In de praktijk zijn het vrij dunne zooltjes die in standaard schoenen gedragen worden door het voetbed van de schoen te verwijderen. Ook voor sportadviezen en het verwijderen van likdoorns kunt u terecht bij een podoloog van Podotherapie van der Nat in Barendrecht.  

Laat uw voetklachten behandelen

Als podotherapeut in Barendrecht helpen wij iedere dag mensen bij de behandeling van voetklachten. Bij de eerste behandeling zal er een onderzoek aan vooraf gaan waarbij ook uw bewegelijkheid wordt getest. Zo kunnen we precies zien wat de oorzaak van uw klacht is en de juiste behandelmethode voorstellen. Wilt u graag een afspraak maken bij een podotherapeut of podoloog in Barendrecht? Neem dan contact op via het telefoonnummer (06) 139 52 458.

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Podotherapie van der Nat