Notice: Undefined variable: endResult in /var/www/vhosts/podotherapievdnat.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79
N

Kwaliteit

N

Vrijblijvend

N

Toegankelijk

Podoloog Barendrecht

Een podoloog is vaak niet ingeschreven bij het kwaliteitsregister paramedici, terwijl de podotherapeuten dat wel zijn. We hebben als podotherapeuten ruime ervaring en kennis . Podotherapeuten zijn de specialisten in de voetengezondheidszorg.

Podoloog of podotherapeut Barendrecht: in kaart brengen van voetklachten

Voetklachten kunnen verschillende oorzaken hebben die door een podoloog of een podotherapeutin Barendrecht goed in kaart gebracht kunnen worden. Het verschil tussen beiden is de opleiding en aanbod van therapieën. De kosten voor een podotherapeut kunnen wel (deels of helemaal) worden vergoed. Een goede stand van de voet is zeer belangrijk en kunnen allerlei soorten klachten veroorzaken. Zelfs rugklachten kunnen het gevolg zijn van een verkeerde stand van de voet. Om de stand van uw voet te verbeteren, kan een zool op maat gemaakt worden die in de schoenen gedragen worden. In de praktijk zijn het vrij dunne zooltjes die in standaard schoenen gedragen kunnen worden door het voetbed van de schoen te verwijderen. Ook voor sportadviezen en het verwijderen van likdoorns kunt u terecht bij Podotherapie van der Nat.

Laat uw voetklachten behandelen

Als podotherapiepraktijk in de omgeving van Barendrecht helpen wij iedere dag mensen bij de behandeling van voetklachten. Bij de eerste behandeling zal er een onderzoek aan vooraf gaan waarbij ook uw bewegelijkheid wordt getest. Zo kunnen we precies zien wat de oorzaak van de klacht is en een behandelmethode voorstellen. Wilt u graag een afspraak maken bij een podotherapeut in Barendrecht? Neem dan contact op via het telefoonnummer 06-139 52 458.

 

Gerelateerde pagina’s

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht
Share This