Warning: Undefined variable $endResult in /var/www/vhosts/podotherapievdnat.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79
N

Kwaliteit

N

Vrijblijvend

N

Toegankelijk

Steunzolen Rotterdam

Steunzolen kunnen uw voetklachten verminderen en deze kunt u laten aanmeten door Podotherapie van der Nat in de buurt van Rotterdam. Heeft u een aanvullende zorgverzekering, dan worden uw steunzolen en uw behandelingen bij Podotherapie van der Nat bij Rotterdam vaak geheel of gedeeltelijk vergoed. Ga dit na bij uw zorgverzekering en maak een afspraak.

Steunzolen voor de vermindering van uw klachten in de buurt van Rotterdam

Podotherapie van der Nat heeft verschillende behandellocaties. Met twee locaties in Barendrecht en een in Dordrecht kunt u uw steunzolen dus gemakkelijk laten aanmeten in de buurt van Rotterdam. Daarnaast werken wij samen met veel partijen uit de omgeving zoals pedicures, huisartsen, fysiotherapeuten en gezondheidscentra. Op deze manier wordt u voorzien van een optimale behandeling. Steunzolen worden aangemeten door het maken van een 3D scan van uw voet. Via het computerprogramma kunnen wij uw steunzolen modelleren om de voeten in de juiste stand te zetten. Zo verandert de stand en het looppatroon van uw voeten en worden uw klachten verminderd.

Modieuze ondersteuning

Wilt u ook graag steun aan uw voeten in de zomer, dan maken wij ook slippersof huissloffe /pantoffels met een persoonlijk voetbed. Hier zit uw zool dus geïntegreerd in een modieuze slipper of huisslof! Laat uw steunzolen dus maken door Podotherapie van der Nat in de buurt van Rotterdam en loop er altijd ondersteund én modieus bij. Maak direct een afspraak door te bellen naar 06-139 52 458.

 

Gerelateerde pagina’s

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Podotherapie van der Nat