Warning: Undefined variable $endResult in /var/www/vhosts/podotherapievdnat.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79
N

Kwaliteit

N

Vrijblijvend

N

Toegankelijk

Podologische zolen

Een verkeerde stand of functie van de voeten kan de oorzaak zijn van veel enkel-, knie-, heup-, en lage rugklachten, en is vaak enkel te verhelpen met de juiste podologische zolen. Deze kunt u verkrijgen bij een gediplomeerd podotherapeut. De zolen worden in de schoenen gedragen en corrigeren en ondersteunen de stand en de functie van de voeten. Podologische zolen moeten tegen elke prijs voor iedere patiënt afzonderlijk op maat vervaardigd worden. Desondanks passen de zolen wel in de meeste confectie-schoenen. Bij het initiële voetonderzoek worden de zolen aangemeten, waarbij ook een 3D-scan van de gehele voet gemaakt wordt. Zo is het mogelijk om de drukverdeling over de voet goed te kunnen beoordelen en de correctie juist te kunnen plaatsen.

Podologische zolen voor u op maat

Door middel van de meting van uw voet is de podotherapeut in staat om digitaal uw podologische zolen te ontwerpen, waarna deze voor een schappelijke prijs worden gecreëerd met een computergestuurde freesmachine. Zodra het uitfrezen voltooid is, worden uw zolen handmatig verder afgewerkt en afgedekt. Dit alles doet Podotherapie van der Nat in eigen beheer. Na het uitnemen van het originele voetbed kunnen deze podologische zolen gebruikt worden in iedere schoen die u koopt; wel zo prettig voor de prijs!

Kies vandaag voor steunzolen van een gediplomeerd expert

Onze podoloog bepaalt het afdekmateriaal van uw zolen aan de hand van het beoogde gebruik van de podologische zolen. Voor alledaags gebruik adviseren wij een leren afdeklaag, voor sporters een speciale schokbestendige afdekking, en voor vochtige werkomstandigheden of veldsporten een laag van kunststof bovenmateriaal. Geïnteresseerd in de prijs van een paar podologische zolen? Maak een afspraak of neem contact met ons op door te bellen naar (06) 139 52 458.

 

Gerelateerde pagina’s

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Podotherapie van der Nat