Warning: Undefined variable $endResult in /var/www/vhosts/podotherapievdnat.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79
N

Kwaliteit

N

Vrijblijvend

N

Toegankelijk

Kosten steunzolen podotherapeut

De kosten van steunzolen van een podotherapeut kunnen per podotherapie praktijk iets van elkaar verschillen. Podotherapeuten proberen zoveel als mogelijk marktconform te werken, echter kunnen de kosten van de steunzolen bij de podotherapeut wel iets verschillen.

Voor een eerste onderzoek, steunzolen en nabehandeling (controles) van uw steunzolen betaalt u bij podotherapie van der Nat € 220,- . Kinderen (afhankelijk van de leeftijd) € 190,00 of € 200,00. De steunzolen los (zonder pakket) zijn respectievelijk € 80,00 – € 110,00 afhankelijk van leeftijd.

Extra steunzolen die kort na de laatste controle worden besteld worden met 10% korting gefactureerd.

De kosten van uw steunzolen: houd ze laag bij podotherapeut van der Nat

Heeft u steunzolen nodig, dan is het fijn als u een podotherapeut heeft die deze kosten zo laag mogelijk houdt. Dat vindt u bij Podotherapie van der Nat! De prijs van losse steunzolen ligt tussen de €80,- en €110,-. U kunt er ook voor kiezen om een geheel pakket af te nemen waarbij u eerst een uitvoerig onderzoek krijgt waarna er zolen bij u worden aangemeten. Hierbij komt ook een service van drie maanden inclusief controle. Voor volwassenen voor €220, voor kinderen een lagere prijs.

Vergoeding door uw verzekering

Of uw verzekering de kosten van de steunzolen van de podotherapeut vergoedt, hangt af van de aanvulling van uw verzekering. U kunt dit checken bij uw verzekering of op onze website. Heeft u nog vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op door te bellen naar 06-139 52 458.

 

Gerelateerde pagina’s

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Podotherapie van der Nat